Gyulai Szállások Várfürdő Közelében

Sunday, 13 November 2022
A kántor és iskolaház 1795-ben épült, az 1830-as átalakításkor kapta klasszicista stílusát. Az Erkel csalás 1806-ban érkezett Gyulára Pozsonyból. Az apa Erkel József 1841-ig lakott és tanított az iskolában. Itt született 1810 november 7-én fia, Erkel Ferenc, a magyar nemzeti opera megteremtője, a Himnusz megzenésítője. A kiállítás nyitóterében Európa himnuszait bemutató terminálok fogadják a látogatókat, majd az európai zene terme következik. A 19. századi osztálytermében lévő interaktív sarokban korabeli feladatok megoldására van lehetőség, az "Erkel-emlékszoba" a zeneszerző személyes tárgyait, relikviáit mutatja be. A hálószoba, a szalon és a népies konyha az Erkel család egykori otthonát idézi fel. Ladics Ház A földszintes polgárház a 19. század elején épült barokk stílusban, jegyzői lakásként. A házba dr. Ladics György feleségével ifjú házaskénzt költözött. A hagyományőrző családban öt generáción át öröklődtek az életmódjukat tükröző bútorok, tárgyak, öltözékek s a szellemi életükről tanúskodó emlékek.

Gyulai Várfürdő csomag – Caritative Hotels – BA Group

Szálláshely leírása Családoknak is ideális AZ ERZSÉBET PROGRAMBAN ELFOGADÓ HELYLETŰNK. A VIRUS HELYZET ALATT FOGLALÓ VENDÉGEINK FOGLALÁSÁT NYITOTTAN KEZELJÜK. A Gyulai Vár közelében (100 m távolság), a Vár utcában található apartman 2016 tavaszán nyílt. Zárt parkolóval, ingyenes Wi-Fivel, kerti sütési lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket. Az exkluziv berendezésű apartmanban teakonyha, fürdőszoba, légkondicionálás biztosított. A belváros kényelmes ötperces sétával elérhető. A közelben éttermek, szórakozóhelyek, cukrászdák vannak. Csónakázási és kerékpárkölcsönzési lehetőség, számos látnivaló várja a hozzánk látogatókat. Félpanziós ellátás előre igényelhetö de érkezéskor is lehet, megvásárolni. Reggelit is hasonló képpen lehet igényelni. Foglalj szállást most!

  • Fenyő csemete árak
  • Fodor Hotel*** Gyula - Akciós félpanziós csomagok Gyulán a Várfürdőnél
  • Budapest dunabogdány buszmenetrend free
  • Okmányiroda zalaegerszeg időpontkérés
  • Gyulai Várfürdő csomag – Caritative Hotels – BA Group

Fodor Hotel*** Gyula - Akciós félpanziós csomagok Gyulán a Várfürdőnél

Gyula szállás - Gyula apartman közelében található programok Megnyílt az AquaPalota az Apartmancentrum gyula apartman közelében! Ez év decemberétől a Gyulai Várfürdő új élményfürdője az AquaPalota kitárta kapuit, így az év bármely időszakában felhőtlen élményekkel várja kedves vendégeit Gyula város legnagyobb attrakciója! Az új, fedett élménykomplexum egész évben kiszolgálja a családokat, a fiatalokat és azokat, akik elsősorban nem a gyógyvíz miatt látogatnak el a fürdőbe. A számtalan élményelem – sodrófolyosó, állómasszázsok, fekvőmasszázsok, víz alatti masszázs, gejzírek, buzgárok, nyakzuhanyok, vízfüggönyök mellett családi, valamint rafting navigatour csúszda és wide slide (test) csúszda – vezeti be vendégeit a vízi világ rejtelmeibe. A vakmerő és rettenthetetlen vendégek próbára tehetik merészségüket a trambulinon, amelyről egy 4 méter mély ugrómedencébe csobbanhatnak. A kényelem sem marad el, hiszen pezsgőpadok, buzgárok, az új szaunavilág nyújtotta lehetőségek és egy vízibár elégíti ki a fürdőzők minden igényét.

Békés megyei falusi szállások szálláshelyek

gyulai várfürdő belépő árak

Gyulai Várfürdő | Gyula fürdő Nyitva van

Leírás Családokat és baráti társaságokat egyaránt szeretettel várja az Alexander vendégház. Két apartmanos vendégház egy csendes, kellemes kis utcában a Várfürdő közvetlen közelében található. Két hálószobás apartman max. 5 fő részére, valamint egy nappali szoba, zuhanyozó, WC és jól felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére. A mini apartman 30 m2-es, egy légterű, azaz a konyha, ebédlő, nappali és a hálótér egy helyiségben van. A konyhához kapcsolódik egy fedett terasz, ahol étkezhetnek, pihenhetnek a vendégek. A kertben grillezésre, bográcsozásra is van lehetőség. A kert végében folyik az Ó-Kőrös, mely kertkapcsolatos, itt horgászstéget alakítottak ki a horgászni vágyó vendégeknek. Zárt udvarban parkolhatnak a gépkocsival érkezők. A Várfürdő, a Gyulai vár és az Almásy-kastély 5 perces sétával érhető el, Százéves cukrászda 15 percre található. A szállásra érkezők -megbeszélés alapján- magukkal hozhatnak egy kistestű, jól nevelt kutyát. GPS: 46. 642884 | 21. 289212Térképes elérhetőségek: GPS koordináták alapján

A vízi lehetőségek mellett a gyermekek szárazföldön is kipróbálhatják ügyességüket korosztályuknak megfelelő játszótereken. Napsütésben, hóesésben fürdőzzön családjával a Gyulai Várfürdőben és szálljon meg a gyulai apartmanunkban az Apartmancentrumban! Gyulai Várfürdő az Apartmancentrum gyula apartmantól 1 percre Amennyiben ellátogat hozzánk Gyulára, mindenféleképpen szánjon egy kis időt a csodálatos Gyulai Várfürdő meglátogatására. Szállásunk az Apartman Centrum mindössze 1 percnyi sétára található a Gyulai Várfürdőtől. Fürdőkomplexumunk az egykori Almásy-kastély 8, 5 hektáros parkjában épült ki, mely ma természetvédelmi terület. Négygenerációs fürdőnkben minden korosztály megtalálja a maga számára legkellemesebb időtöltési lehetőséget. A fiatalok, illetve családok részére számtalan szórakozási mód kínálkozik: gyermek viziparadicsom, pezsgő és hullámfürdő, strandröplabda-pálya, óriás- és kamikázecsúszda, fedett és nyitott uszoda, valamint változatos kulturális és strandprogramok. A felnőtt és az idősebb korosztály kellemes környezetben pihenhet, szaunázhat, sétálhat, napozhat, gyógyulhat és fürödhet.

Kiadó gyulai apartmanok, gyulai szállás az Apartman Centrumban - apartmancentrum.hu, apartmancentrum, szállás gyula, gyula szállás, gyula szállások, gyulai szállások, gyula apartman, gyula apartmanok, gyulai apartman

Szállás a Gyulai Várfürdő közelében. Jól hangzik és tényleg igaz. Olyannyira, hogy az apartman ablakából a strand bejáratára lehet látni. Ezen a szálláshelyen a gyönyörű és kényelmes berendezés mellett jól felszerelt konyha is várja a vendégeket, ahol inox edények, többféle pohárkészlet, csészék, evőeszközök, mikrohullámú sütő, kávé-, teafőző is rendelkezésre áll. Ingyenes wifi használatot biztosítunk és nagy képernyős LED tv-t. Az autók zárt parkolóban tarthatók egy belső udvarban, mely az apartmanhoz tartozik. A szállás egyszerűen briliáns. légkondicionált zárt parkolási lehetőség három külön bejáratú apartman 2, 3, 4 fő elszállásolása ingyenes wi-fi használat 7% kedvezmény a Csenki Ékszer és Óra szalonban széf használat az apartmanokban Apartmanjain neve: Gyémánt apartman, Smaragd apartman, Rubin apartman A szállás fotói: További képek, leírások 3D panorámafotók itt. Gyula szállás

A komplexum egyidőben összesen 300 gyermek befogadására képes (Vizes játszótér 50 fő, Bébi pancsoló 50 fő és az Élménymedence 200 fő) A pancsolás mellett megújult családbarát játszótér is várja a gyermekeket és szüleiket. A gumiburkolatú játszótéren többféle hinta, köztük fészekhinta, baba-mama hinta, hernyóhinta és trambulin színesíti az itt töltött időt. Sportolni egy 50 méteres úszómedencében, valamint egy 25 m-es fedett tanmedencében lehet. A Wellness Centrum egyedi hangulatú, kupolás medenceterében számtalan élményelem -nyakzuhany, buzgár, állómasszázs, sodrófolyosó, ülőpados hidromasszázs, fekvő pezsgőfürdő – kényezteti a vendégeket. Relaxálni az élménymedence fölötti galérián és pihenőteraszokon is lehet. Wellness Centrum kupolás medencetere Érdekességek A Gyulai Várfürdő környezetét, a pazar botanikai látványosságokkal bíró 200 éves ősparkot 10 000 tő virág, közel 100-féle fa, bokor és cserje varázsolja elbűvölővé, így a vendégek az országban egyedülálló környezetben hódolhatnak a fürdőzésnek.

Elsőrendű szempont az épületek és a medencék elhelyezésekor az volt, hogy a kastélykert fáit a lehető legkevésbé érintse az építkezés és hogy az idelátogató vendégeket minél tágasabb zöldfelület várja. A medencék kedvező elosztása hozzájárult ahhoz, hogy napi tízezer vendég esetén is lehet csendes pihenőhelyet találni a fürdő területén. A fürdő 72 Celsius fokos vizét az egészségügyi miniszter 1969-ben gyógyvízzé, 1971-ben a fürdőt gyógyfürdővé és 1985-ben a gyógyfürdő környékét gyógyhellyé nyilvánította. A víz mozgásszervi megbetegedésekre, helyi idegbántalmakra, gyulladásos nőgyógyászati betegségekre és baleset utáni rehabilitációs kezelésekre alkalmazható kiváló hatással. Almássy-kastély Az 1720-as években, a kastélyt Harruckern János kezdte el építeni, közvetlenül a gyulai Várfürdő szomszédságában. 1801-ben, két tűzvészt követően, copf stílusban építették újjá, majd 1888-tól 1944-ig az Almássy-család lakott az épületben. Azóta a kastély állapota jelentősen leromlott, sajnálatos módon napjainkban üresen áll.