Zsarnai Piac Nyitvatartás — Boon - Az Ünnep Idején Változott A Miskolci Piaci Nyitvatartás

Saturday, 12 November 2022
Nyitnak a piacok és vásárok vidéken, helyenként változnak a vásárlási korlátozások - Blikk 2020. 05. 06. 16:54 Eladók és vásárlók védőmaszkban az Újpesti Piac és Vásárcsarnokban 2020. április 11-én. / Fotó: MTI/Mónus Márton Több vidéki településen a héten újranyitnak a piacok és vásárok, helyenként változik a 65 éven felüliek számára meghatározott vásárlási idő. Az arc eltakarása mindenki számára kötelező. Győr-Moson-Sopron megyében, a soproni piacon szerdától ismét minden árucikket lehet értékesíteni, rendes nyitvatartás mellett. Reggel kilenc és dél között továbbra is csak a 65 év felettiek vásárolhatnak, emellett mindenkinek kötelező maszkot viselnie, az eladóknak gumikesztyűt is hordaniuk kell. (Minden a koronavírusról itt! ) A vasi megyeszékhelyen, Szombathelyen a biztonsági előírások betartása - maszk viselése és másfél méteres távolság megtartása - mellett a 65 év alattiak ismét létszámkorlátozás nélkül vásárolhatnak a szombathelyi piacon, az idősek viszont a számukra fenntartott idősávban, 8 és 10 óra között, továbbra is csak százan tartózkodhatnak egyidejűleg a vásárcsarnok épületében - közölte hivatalos közösségi oldalán Nemény András polgármester.
  1. Vidéken nyitnak a piacok és a vásárok, de eltérőek a korlátozások
  2. Így lehet mostantól vidéken piacra járni: új szabályok élesedtek
  3. A ZSARNAI BEZÁR, A BÚZA TÉRI ÉS A VASGYÁRI PIAC NYITVA MARAD - Északhírnök

Vidéken nyitnak a piacok és a vásárok, de eltérőek a korlátozások

MTI • 2020. május 6. 18:30 Győr-Moson-Sopron megyében, a soproni piacon szerdától ismét minden árucikket lehet értékesíteni, rendes nyitvatartás mellett. Reggel kilenc és dél között továbbra is csak a 65 év felettiek vásárolhatnak, emellett mindenkinek kötelező maszkot viselnie, az eladóknak gumikesztyűt is hordaniuk kell. A vasi megyeszékhelyen, Szombathelyen a biztonsági előírások betartása - maszk viselése és másfél méteres távolság megtartása - mellett a 65 év alattiak ismét létszámkorlátozás nélkül vásárolhatnak a szombathelyi piacon, az idősek viszont a számukra fenntartott idősávban, 8 és 10 óra között, továbbra is csak százan tartózkodhatnak egyidejűleg a vásárcsarnok épületében - közölte hivatalos közösségi oldalán Nemény András polgármester. Baranyában, Pécsett vasárnap nyit ki a vásártér az árusokra és a vásárlókra egyaránt vonatkozó korlátozásokkal. Egyebek mellett az árusok csak védőmaszkban árusíthatnak, a vásárlók pedig csak maszkban vagy az arcukat eltakarva léphetnek be a területre - közölte Péterffy Attila polgármester.

Így lehet mostantól vidéken piacra járni: új szabályok élesedtek

  • Demjénkulcs | kezdolap
  • Tosa vagy Boerboel? (1185133. kérdés)
  • Máv magyar államvasutak zrt
  • Toyota rav4 ár használt
  • CDG Párizs Charles De Gaulle Repülőtér - járat érkezési & járat indulási, Térkép, autókölcsönzés, repülőtéri transzferek, Szállás
  • Decathlon sátor felállítása
  • Leylandi ciprus tápanyag
  • Szerelvénybolt 7 kerület
  • Így lehet mostantól vidéken piacra járni: új szabályok élesedtek

A szintén zalai, mintegy 670 lakosú Beleznán az önkormányzat a szennyvíztisztító-telepén vetet mintát - a nagyvárosokhoz hasonlóan -, hogy az eddig fertőzésmentesnek tudott településen kimutatható-e a koronavírus örökítőanyaga. Salgótarján Csütörtöktől a megyeszékhely egész területén kötelező a maszk használata a közterületeken is, kivéve a parkokban és zöldterületen. Nem kell maszkot hordaniuk a hat éven aluli gyerekeknek és a sporttevékenységet végzőknek. A közterületi maszkhasználatot a rendőrség ellenőrzi. Balassagyarmat Önkéntesekként, illetve a szakmai gyakorlatuk részeként kórházban vállalt munkájukkal segítik a koronavírus-járvány elleni védekezést a Szent-Györgyi Albert Technikumának tanulói. Kalóz Erika, a technikum ápolóképzéséért is felelős igazgatóhelyettese az MTI-nek elmondta: nyolc tanulójuk két hete dolgozik a Dr. Kenessey Albert Kórház és Rendelőintézet Covid-, illetve neurológiai osztályán. Kecskemét A helyi operatív törzs határozata alapján november 16-a és december 11-e között szünetel az ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban.

A ZSARNAI BEZÁR, A BÚZA TÉRI ÉS A VASGYÁRI PIAC NYITVA MARAD - Északhírnök

Több városrészben tervezik tesztállomások kialakítását, hogy fel lehessen gyorsítani a mintavétel folyamatát. A borsodi megyeszékhelyen továbbra is nyitva vannak a piacok. A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett Búza téri őstermelői piac, a Vasgyári piac és a Zsarnai piac is a megszokott nyitvatartás szerint várja a vásárlókat. Békéscsaba Az általános közterületi kötelező maszkviselés mellett a polgármester elrendelte a CsabaParkban található kutyafuttató bezárását, mivel ott kialakulhatnak csoportosulások. Zalaegerszeg Csütörtöktől kötelezővé vált a maszkviselés a buszmegállókban, buszvárókban, az autóbuszállomáson, a vasútállomáson, továbbá a bevásárlóközpontok parkolóiban, a piacokon és a vásárokon, valamint az oktatási, nevelési intézmények közterületre nyíló bejáratának 20 méteres környezetében. A Zala megyei Surdon az önkormányzat saját költségvetése terhére a település valamennyi lakóját önkéntes alapon teszteli. A több mint 600 lelkes település lakói közül az első körben 110 embernek kétféle tesztet vásároltak.

Rákóczi utca, Törökbálint 2045 Eltávolítás: 159, 98 kmHirdetés