Vernee Thor Ujjlenyomat Olvasó / Vernee Thor Plus – Hatalmas Aksi És Amoled Kijelző Szinte Fillérekért - Touch The World

Thursday, 10 November 2022

Szoftveres részről nagyon rendben van a történet, csillagos ötös. Kamerák, multimédia A Vernee Thor E hátlapján egy 8 megapixeles, f/2. 4-es rekeszértékű, autofókuszos CMOS szenzor dolgozik, ledes villanóval megtámogatva. Az előlapra egy szintén f/2. 4-es rekeszértékű lencsével szerelt, 2 megapixeles kamera modul került. A Vernee műhelyében kevésnek találták a 8 és a 2 megapixelt, ezért a felbontást szoftveresen interpolálták 13 illetve 5 megapixelre, az mégis csak jobban hangzik. Le kellene szokni erről a felskálázásról és az ósdi AOSP alapú kamera szoftvert is elfelejthetnék. Az ingyenes Open Camera használatát javaslom a gyári helyett. A szokásos tesztképek automata módban az Open Camera használatával, alapbeállításokkal készültek. A képek teljes méretben itt láthatóak Az elkészült képekkel nem lehetünk teljesen elégedettek, az algoritmus kicsit mos, a széleken felbukkan a kromatikus aberráció, de a zajszint nem túlzó és a színek is vállalhatóak. Ebben az árkategóriában csodát ne várjuk a fotós képességek tekintetében.

  1. Vernee Thor E teszt - brutális akkuidő olcsó pénzért - Tech2.hu
  2. Youtube

Vernee Thor E teszt - brutális akkuidő olcsó pénzért - Tech2.hu

vernee thor ujjlenyomat olvasó 5
  • Építőipari szakmunkás állások
  • Vernee thor ujjlenyomat olvasó mód
  • PVC folyékony ragasztó ecsettel (303), HEYPAR 1000 ml
  • Vernee thor ujjlenyomat olvasó 2020
  • A Vernee Thor Plus ujjlenyomat-olvasója elveri gyorsaságban az iPhone 7-et - NapiDroid
  • Vernee Thor E teszt - Telefonguru
  • Vernee thor ujjlenyomat olvasó letöltése
  • Syngenta időjárás előrejelzés
  • RPG JÁTÉKOK online ingyen - Gombis.hu
  • Vernee thor ujjlenyomat olvasó 1
  • Marki zay péter
vernee thor ujjlenyomat olvasó 2021

Youtube

vernee thor ujjlenyomat olvasó 4

Támogatott frekvenciák: - 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz – 3G: WCDMA 900/2100MHz – 4G: WCDMA 800/1800/2100/2600MHz A Wi-Fi modem kétsávos, 802. 11 a/b/g/n szabványú, közepes érzékenységű, Direct és hotspot támogatással. Bluetoothból 4. 0 jár, továbbfejlesztett audiomegosztási profillal (A2DP), az USB 2. 0-s MTP és OTG funkciókkal. A navigáláshoz a földi routereken és antennákon kívül a GLONASS műholdak információit is képes feldolgozni a készülék. A navigációs képességek tesztelése az iGO Navigation használatával történt, 60 kilométeres távon. A pozíciószerzés lassan ment, de miután megtalálta a műholdakat, a jelet stabilan tartotta. Szenzorokból közelségérzékelő, fényérzékelő, gyorsulásmérő rendelkezésre áll. Kimaradt az iránytű, a gravitációs szenzor, az NFC és az infra. A készülék erőssége egyértelműen az unibody házba zárt 5020 mAh kapacitású Lithium-Polymer akkumulátor. A MediaTek Pump Express+ technológiáját támogató töltőfejjel 20-ról 100%-ra 63 perc alatt töltött fel a készülék. A teszt során 3 napos üzemidőt produkált, 5 óra kijelzőidővel.