Pata József Gépipari Kft / Szijjártó Péter A Fajszi Pata József Kft-Nél Tett Látogatást – A Kormány 303 Milliós Fejlesztéshez, 115 Munkahely Megőrzéséhez Nyújtott Támogatást

Wednesday, 9 November 2022
A közel 30 éve működő Pata József Gépipari Kft. stílusosan, a családi ház garázsából indult. Innen jutott be a Suzukihoz beszállítóként. Az alapító örökségét lánya viszi tovább, de az újabb generáció is a startvonal közelében van már. Dr. Pata Ildikó, ügyvezető-igazgató A vállalkozás két présgéppel a garázsában indult, 1992-ben. Ezzel egyidőben, a 90-es évek elején kezdte meg termelését a Suzuki Magyarország Zrt. is Esztergomban, melyhez több körben beszállítókat keresett. Pata József egy újsághirdetésben találkozott a Suzuki felhívásával. Annak ellenére, hogy az egykori szocialista nagyvállalatokból privatizált cégek voltak a potenciális beszállítók, Pata József elutazott az esztergomi gyárba, hogy jelentkezzen beszállítónak, azonban érkezésekor nem engedték be a gyár épületébe. Az alapítóra a vállalkozás indulásakor és a későbbiekben is jellemző volt a kitartás és a következetesség: addig kereste telefonon a kereskedelmi igazgatót, míg végül be nem engedték tárgyalni a vezetőséggel.

Pata József Gépipari Kft. | Techmonitor.hu címkék

  • Jó viccek hu
  • Újabb csúcs automata gépet helyeztek üzembe a fajszi Pata József Gépipari Kft.-nél - KALOhírek
  • Pata józsef gépipari kft en

2018. március 1. 0 hozzászólás Immáron tizenegyedik alkalommal nyerte el a Fajszi székhelyű, Pata József Gépipari Kft. az év beszállítója címet. Dr. Pata Ildikó a vállalat jelenlegi vezetője, édesapja emlékének ajánlotta a díjat.

Átadták a Suzuki magyarországi gyárának egyik legjelentősebb beszállítója, a Pata József Gépipari Kft. új üzemét pénteken a Bács-Kiskun megyei Fajszon. Az épület 200 millió forint európai uniós és kormányzati támogatással, összesen 1, 1 milliárd forintos beruházással épült fel. A beruházás keretében elkészült egy új, ezer négyzetméter alapterületű, 11 méter magas üzemépület és a hozzá kapcsolódó 200 négyzetméter alapterületű irodaház, valamint szociális épü üzemcsarnokban négy, részben robottechnológiával felszerelt nagyteljesítményű présgépet állítottak munkába. Pata József ügyvezető az MTI-nek elmondta: az uniós támogatáson felül a beruházáshoz szükséges 900 millió forintot saját erőből biztosították. Hisashi Takeuchi, a Suzuki magyarországi gyárának vezérigazgatója (b), Pata József tulajdonos ügyvezető (b2) és Krisztián Róbert, a Suzuki magyarországi gyárának adminisztrációs igazgatója (b3) a Suzuki magyarországi gyárának egyik legjelentősebb beszállítója, a Pata József Gépipari Kft.

Meaning

Postai szállítás A közhiteles dokumentumok postai szállításáért nem számolunk fel külön díjat. Az angol és német nyelvű cégdokumentumok fordítását, kiadását és hitelesítését a KIM elektronikus céginformációs szolgálata végzi. Az alábbiak lefordítása jelenleg még nem megoldott: Fejléc egyes részei, A kiállító szerv neve, Tevékenységi körök, Deviza jelölések, Adóazonosító jel kifejezés. Az idegen nyelvű dokumentumok tartalmának túlnyomó része a KIM által kerül fordításra. Adóazonosító jel kifejezés.

pata józsef gépipari kft magyar

Egy dolgozó autóalkatrészt formáz meg présgépen a Bács-Kiskun megyei Fajszon, ahol átadták a Suzuki magyarországi gyárának egyik legjelentősebb beszállítója, a Pata József Gépipari Kft. új üzemét 2013. június 21-étó: MTI/Ujvári Sándor Az üzemben főként hidegen sajtolt, préselt, valamint pont- és kötőelem hegesztéssel ellátott, tovább felületkezelt személygépkocsi karosszéria-elemeket, illetve fémtermékeket gyártanak. A beruházás révén szerelési munkafolyamattal bővült tevékenységi körük. A gazdasági társaság részére egyedileg gyárt présgépeket az olaszországi Zani Spa cég. A cég legjelentősebb partnere a Magyar Suzuki Zrt., amelynek 1992-es indulásától kezdve beszállítója. Ma már 150 féle alkatrészből mintegy 30 millió darabot gyártanak évente a japán autógyár részére. A Suzuki rendelése az új üzem beindulása után növekedni fog. A Suzuki mellett az Opel és a Ford részére is szállítanak kisebb mennyiségben karosszéria-elemet. Hírlevél feliratkozás Ne maradjon le a legfontosabb híreiről!

Felhasznaloi velemenyek es ajanlasok a legjobb ettermekrol, vasarlasrol, ejszakai eletrol, etelekrol, szorakoztatasrol, latnivalokrol, szolgaltatasokrol es egyebekrol - Adatvedelmi iranyelvek Lepjen kapcsolatba velunk