Presser Gábor Koncert 2020

Saturday, 12 November 2022

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János most egy országos turné keretében mutatja be a 2020-ban megjelent lemezt. A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradícionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.

  1. Presser Gábor - Dalok régről és nemrégről - Országosan
  2. ORIGO CÍMKÉK - Presser Gábor

Presser Gábor - Dalok régről és nemrégről - Országosan

Egyszer / Once musical - Madách Színház Elisabeth musical - Győri Nemzeti Színház 2019/2020 Menyasszonytánc - Operettszínház Dynamo az illúzionista Ákos Aréna koncert 2022 Dátum: 2021 Helyszín: Országosan Presser Gábor szerző estként aposztrofálja ezt a rendkívüli koncertet, melynek címe: Dalok régről és nemrégről. S ha bár e cím alatt számtalan koncertet adott már, garantálható, hogy kétszer ugyanarra a koncertre nem tud beülni a kedves koncertlátogató. Erre nem csak a hatalmas életmű - Omega, LGT, számtalan másoknak írt lemez, színházi darab - hanem "Pici bácsi" közönség iránti alázata, hihetetlen kreativitása, rögtönzőképessége és bölcs, sztoikus humora a garancia a közel 2 és fél órás koncerten. "Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét, balettet írni... de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyukadok ki. Zeneszerző vagyok, aki néha elénekli a dalait. "A zeneszerző hosszú pályafutásának majd minden fejezetéből idéz majd, de nem csak a dalokat játssza, hanem kis történeteket is mesél hozzá.

  1. Presser Gábor - Dalok régről és nemrégről - Budapest - 2021. Jan. 06. | Koncert.hu
  2. Presser gábor koncert 2020 sim max rescue
  3. ORIGO CÍMKÉK - Presser Gábor
  4. Gmail belépés hu net
  5. Presser gábor koncert 2010.html
  6. Presser Gábor és barátai – Raktárkoncert (VIDEÓ) - ATEMPO.sk | zenei-kulturális portál
  7. Helyközi buszmenetrend kecskemét
  8. Mcflurry túró rudi

ELMARAD! A dal a miénk / Csík Zenekar és az LGT dalok Presser Gáborral és Karácsony Jánossal Kedves Vendégeink! A produkció szervezői minden jegyvásárlót értesítenek email-ben a rendezvény elmaradásával és a belépők visszaváltásával kapcsolatban! "Tisztelt Jegyvásárlónk! Korábbi levelünkben ígértük, hogy tájékoztatjuk Önöket a december 19. -re hirdetett Csík-LGT koncert új időpontjáról. Tekintettel a vírus helyzetre, a zenekarral való egyetértésben úgy döntöttünk, hogy a meglévő bizonytalanság miatt az előadást lemondottnak tekintjük, a megváltott jegyek árát az Interticketen keresztül visszautaljuk. Reméljük, hogy békésebb, biztonságosabb időszakban, újra találkozhatunk Önnel. Megértésüket köszönjük: Gag Produkció" Izgalmas vállalkozásba fogott a Csík zenekar, még soha nem adott ki olyan lemezt, amely csak feldolgozásokat tartalmazott, ráadásul egy zenekar dalaiból válogatva! 2020-ban megjelent "A dal a miénk" című albumukon az LGT kompozícióit muzsikálják abban az erős népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban, amely annyira jellemző rájuk.

ORIGO CÍMKÉK - Presser Gábor

presser gábor koncert 2020 choose sh

Eközben a pódiumon lévő összes ember énekelt, akinek szokása volt ez a koncert alatt (több mint a társaság fele). Remek volt ez így – amint az videón is látható. Nyilvánvaló volt, hogy a vége felé kell még egy erős LGT-dal, és nem is választhattak jobban az alkotók, ugyanis az Embertelen dal került terítékre. Ezt is sokan énekelték együtt, jól állt a dalnak ez a megszólalás, beleértve a hangszeres megoldásokat is. Csányi Istvántól hatalmas szaxofonszólót kaptunk, ezt persze ezúttal is teljesen saját felfogásban oldotta meg. A Ringasd el magadhoz hasonlóan egy, az eredeti lemezborítóra épülő animációt láthattunk a kivetítőn. Az egész alapja egy klasszikus, belpesti körfolyosós bérház volt, melynek belső udvaráról egy léghajó szállt az ég felé, benne az LGT tagjai, akik a Loksi-lemez belső borítóján látható fotók formájában szerepeltek. A koncert ezzel majdnem véget is ért, Pici bácsi név szerint, egyesével bemutatott mindenkit, majd az első visszatapsolás után természetesen a Volt egy szép napunk következett, akárcsak 2001-ben.

A '70-es években a színházi életbe is bekapcsolódott. A Vígszínház 1973-ban mutatta be az első magyar musicalt, Déry Tibor Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című kisregényének zenés adaptációját. Ezután Presser a Vígszínház több zenés darabjának is zeneszerzője volt (Harmincéves vagyok; Jó estét nyár, jó estét szerelem; Szent István körút 14; Túl a Maszat-hegyen, s talán a legsikeresebb, már legendás A padlás). 1978 óta a Vígszínház zenei vezetője, ahol önálló estjei teltházak előtt futnak. 2003 végén a UNICEF Magyar Bizottság Halász Judittal együtt jószolgálati nagykövetté nevezte ki. Feladatuk az UNICEF és a világ gyermekeinek magyarországi képviselete. 2008-ban az ő kezdeményezése nyomán jött létre a Magyar Dal Napja. DíjakErkel Ferenc-díj (1977)Érdemes Művész (1990)Huszka Jenő-díj (1996)Artisjus-díj (1999)Kossuth-díj (2003)Prima Primissima-díj (2004)Pro Urbe Budapest-díj (2009)Budapest XIII. kerületének díszpolgára (2010) A 30 éves Amadinda ütőegyüttes, Presser Gábor és Karácsony János Jubileumi Koncertje GAG Management Kft.

  1. Máv nosztalgia vonat
  2. Nike melegítő nadrág férfi
  3. Szünetmentes táp ar bed
  4. Eladó ház iii kerület
  5. Mitel lesz fenyes a mézeskalács free
  6. Petz aladár kórház győr szakrendelések
  7. Moulinex kézi mixer keverőszár
  8. Klasszikus krumplis kenyér
  9. Candice inspiráló világa online
  10. Gulyás gergely vagyonnyilatkozat
  11. 5 másodperces szabály pdf
  12. Radnóti hetedik ecloga
  13. Zala megyei eladó ingatlanok dunabogdány
  14. Paleo diéta táblázat letöltése
  15. Corolla touring sports 2019 teszt
  16. Kerámia kés élezése
  17. Nivea q10 nappali és éjszakai krém 8
  18. Bolero lakópark vélemény 2020
  19. Down kóros baba ultrahang képe